ÜYE GİRİŞİ
facebook
Flamenko'nun Büyüsü Bahçeşehir Üniversitesi'nde !
Elif İşci tarafından yazıldı.    e-Posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 
VictorMongeSerranitoİstanbul’un özgün festivallerinden PERA FEST 8. yılına Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde merhaba diyor.
İstanbul’un kültür yaşamının en özgün festivallerinden biri olan PERA FEST, 8.yılına flamenkonun yaşayan en büyük ustalarından birinin, asıl adı Victor Luis Fernandez  Monge olan SERRANITO’nun gösterisi ile giriyor.

23 Ekim Cuma akşamı saat 21.00’de Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü, Fazıl Say Sahnesi’nde gerçekleşecek “Flamenko’nun Büyüsü” adlı gösteride, Victor Monge’ye Victor Monge Barrios (perküsyon), Julian Vaquero Moran (gitar/bas), Francisco José Vidal Rodríguez (gitar), Eva Maria  Gómez Jerez (şarkı), Rafael Peral Vázquez (dans) eşlik edecek. Gösteri, İstanbul Cervantes Enstitüsü işbirliği ile düzenleniyor.

İspanyol gitar tarihinin efsanelerinden Victor Monge nam-ı diğer Serranito müzikalitesi ve virtüözlük özelliklerinin birleşimi ile gelmiş geçmiş en iyi Flamenko gitaristlerden biridir.. Eleştirmenler tarafından armonilerindeki ruhu, sağ ve sol elindeki uyumu, muhteşem stili ve gitardaki özgün biçemi ile olağanüstü bir gitarist olarak nitelendirilen Serranito Flamenko müziğini zenginleştirmek adına yaptığı bitmez tükenmez çalışmalar klasiklerin sevilmesini sağladı.

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde başlayacak olan PERA FEST 2009, 14 Kasım’a kadar çeşitli etkinliklerle sürecek. Gösterinin biletleri Biletix’den sağlanabiliyor.
Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim