ÜYE GİRİŞİ
facebook
GÜNÜN YORGUNLUĞUNA SANDA SPA
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 

Sanda Spa 2Yoğun ve stresli geçen bir günde, öğle arasında ya da iş çıkışında, her şeye kısa bir mola… 30 dakikalık bir tatille tazelenmek, dinlenmek, tüm işlerden çok uzakta olmak… SANDA SPA, iş dünyasının hızlı temposu içerisinde, toplantıdan toplantıya koşmaktan, proje sunmaktan, mail’lere yanıt yazmaktan yorgun düşenleri fethedecek yeni planını açıkladı. SANDA SPA’nın, 30 dakika süren “Plaza Kaçış Planı”nda kadınlara High Heels Massage, erkeklere ise Heads Up Massage uygulanarak, vücutta derin bir dinlenme sağlamaya, günün stres ve yorgunluğundan uzaklaşmaya yardımcı olunuyor.


Türkiye’nin ilk ve en büyük spa zinciri SANDA SPA, günümüzün yoğun iş dünyası için kaçırılmayacak bir teklif hazırladı. “Plaza Kaçış Planı”yla günün stresinden, yorgunluğundan, kısacası her şeyden 30 dakika uzaklaşmayı sağlayacak, özel bir hizmet oluşturdu. Öğle tatilinde, iş çıkışında ya da iki toplantı arasında… 30 dakikalık bir boş zamanınız olduğunda rota SANDA SPA! İş merkezlerine yakın lokasyonlarda yer alan SANDA SPA’larda “Plaza Kaçış Planı”yla günün yorgunluğundan ve stresinden uzaklaşabilir, dinlenip tazelenebilirsiniz. “Plaza Kaçış Planı”nda kadınlara High Heels Massage, erkeklere Heads Up Massage uygulanıyor.  Bu iki masaj da, kan dolaşımını hızlandırmaya, dolaşım hızı ile oksijen dengesini artırmaya ve böylece vücutta derin bir dinlenme sağlamaya yardımcı oluyor.

High Heels Massage, kadınların günün stres ve yorgunluğundan arınmalarına yardımcı oluyor. Bacak ve ayaklara aromatik yağlarla yapılan bu masajda ayağın altındaki stres noktalarına derin baskı masajı tekniği uygulanıyor. High Heels Massage, doğal kristal bir taş olan pembe kuartz taşının ayak altına, baskı refleks noktalarına uygulanması ile son buluyor. Daha sonra da enerji meridyenlerine yönelik ovma hareketleri ile tam bir dinlenme sağlamaya destek olunuyor. Pembe kuartz taşı, vücudun tüm enerjisini pozitif hale getirmeye katkıda bulunuyor. High Heels Massage, rahatlama, dinlenme ve fiziksel fonksiyonlarda denge sağlamaya, vücudun enerjisinin yeniden hızlı bir şekilde canlanmasına destek oluyor.


30 dakikalık “Heads Up Massage” ve “High Heels Massage”ın fiyatları aynı olup 95 TL’den fiyatlandırılıyor.

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim