ÜYE GİRİŞİ
facebook
Tarihi bir Boğaz yalısında masalsı bir düğünün tek adresi: A’jia
Mihriban Cici tarafından yazıldı.    e-Posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 
Oteller

ajia5Boğazın kıyısında, masalları anımsatan bir yalıda hayalinizdeki düğünü yaşamak ister misiniz? Geçmişin ve geleceğin büyüsünü masmavi sularla buluşturan bembeyaz bir yalıda, İstanbul’un sakladığı sırları, tarihin ihtişamını ve derin tutkularını içinizde hissederken; hayatınızın en unutulmaz günü olan düğününüzü bir peri masalına çevirmek istiyorsanız, A’jia kapılarını sizin için açıyor.

A’jia, boğazın masmavi sularının hemen kıyısında, şehirden uzakta hissi veren havasıyla geçmişle bugünü buluşturan, sizi gerçek İstanbul’un içine, binlerce sır barındıran Boğaz’ın kollarına çeken konumuyla, hayallerinizdeki düğünü vadediyor. Boğaz’ın eşsiz manzarasının yanı başında Tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda hizmet veren A’jia, Akdeniz’in en özel lezzetleri, güler yüzlü bir ekibin kusursuz servisi, 1800’lerin günümüze yansıyan etkileyici formlarıyla düğününüzü unutulmaz kılacak her şeye sahip!
 
Muhteşem bir manzara ve tarihin yanı başında aşkınızı ölümsüzleştireceğiniz düğününüz için farklı alternatifler sunan A’jia’da düğün ve davetler için yaz aylarında; 350 kişilik yemek, 800 kişilik kokteyl ve  500 kişilik kokteyl prolonge servisi verilebiliyor. Kış aylarında ise, 100 kişilik yemek, 200 kişilik kokteyl prolonge ve 250 kişilik kokteyl organizasyonları yapılabiliyor. Standart menülerin yanı sıra düğünün konseptine uygun özel mönüler hazırlama fırsatı da sunan A’jia, bunun yanı sıra, tüm otel odalarını düğün sahiplerine ayırma imkanı sunarak size adeta kendi yalınızın bahçesinde gerçekleştirdiğiniz bir düğün yaşatıyor.  Böylece düğün sabahında, sevdiklerinizi özel bir brunch ile ağırlama ayrıcalığını yaşayabiliyorsunuz.


www.ajiahotel.com

ajia4 ajia6

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim