ÜYE GİRİŞİ
facebook
Birbirinden lezzetli milkshake’ler Go Mongo’da
Mihriban Cici tarafından yazıldı.   
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 
Cafeler

Go copyGo Mongo muhteşem tatlılarına birbirinden lezzetli milkshake’ler ekledi. Go Mongo, milkshake tutkunlarını eşsiz lezzetlerle buluşmaya davet ediyor.


Go Mongo yaklaşan yaz mevsimini yeni tatlarla müjdeliyor. Tatlı menüsüne eklediği Çarkıfelek Meyvalı Egzotik Milkshake, Egzotik Mango ve Vanilya Dondurmalı Milkshake, Nane ve Çikolata ile Vanilyalı Milkshake ve Akasya Çiçeği Aromalı Milkshake ile Go Mongo, milkshake tutkunlarını tüm restoranlarında eşsiz lezzetlerle buluşmaya davet ediyor.

İşte size Go Mongo’nun diğer milkshake’leri:

Hindistan Cevizi Sütlü Ve Vanilyalı Go Mongo Milkshake
Egzotik kompozisyonlar eşliğinde gerçek bir festival yaşayacağınız bu serinletici milkshake, yazın kavurucu sıcağında sizi baştan çıkaracak.
 
Egzotik Mango Ve Vanilya Dondurmalı Milkshake
Sıcak yaz günlerinde tamamen doğal malzemelerle hazırlanan dondurmalı milkshake’ler içinizi serinletecek.

Çilek Parçacıklı Ve Vanilyalı Dondurmalı Go Mongo Milkshake
Taze çilek ve vanilyalı dondurma ile hazırlanan yazların vazgeçilmez içeceği milkshake, Go Mongo’nun enfes sunumuyla sizleri bekliyor.

Go Mongo’da bahçe keyfi başkadır!
Go Mongo restoranları, keyifli bahçeleriyle yazın açık havada lezzet yolculuğu yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Kentin içerisinde olup da yeşillikler içinde bir lezzet kaçamağı yapmak istiyorsanız, siz de bir Go Mongo restoranının bahçesini tercih edebilirsiniz. Go Mongo Suadiye, Go Mongo İstinyePark ve Go Mongo Meydan AVM restoranları, misafirlerini ağırlamayı bekliyor.

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim