ÜYE GİRİŞİ
facebook
Asya steplerinden gelen sağlık deposu: Göçebe Salatası
Mihriban Cici tarafından yazıldı.    e-Posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 7
ZayıfEn iyi 

Gomongosalata1Moğol mutfağının en nadide örneklerini İstanbul’a taşıyan Go Mongo, lezzetiyle damakları büyülediği kadar sağlıklı seçeneklerde sunmaya devam ediyor. Go Mongo’nun zengin menüsünde yer alan Göçebe Salatası, Moğol kırsal mutfağının saklı kalmış lezzetini yaşatıyor.


Uzak lezzetleri yakına getiren, Moğol mutfağının sıra dışı tatlarını İstanbul’a taşıyan Go Mongo’nun menüsü, lezzet kaşifleri için olduğu kadar sağlık dolu tatlar arayanlar için de zengin seçeneklerle dolu.

İlkbaharın yüzünü gösterdiği günlerde canınız hem lezzet hem de vitamin dolu bir salata çektiğinde, Go Mongo’nun Göçebe Salatası tam da aradığınız seçenek.  

Moğol göçebelerinin özel tarifi
Go Mongo’nun sıra dışı lezzetlerinden biri olan Göçebe Salatası, birbirinden lezzetli malzemelerin enfes buluşmasını masanıza getiriyor. Fıstık ve bademle panelenmiş keçi peyniri, mevsim yeşillikleri, roka, çam fıstığı ve çeri domates harmanı kullanılarak hazırlanmış Göçebe Salatası, nar ekşili vinaigrette eşliğinde konuklara sunuluyor. Göçebe salatası, İlkbaharın insanı yenileyici gücüne, Moğol kırsal mutfağının sağlık dolu lezzetlerini eklemek isteyenler için ideal bir seçenek.

Nefes kesen lezzetleri sağlığınızdan ödün vermeden keşfetmek istiyorsanız, Go Mongo tam aradığınız adres.

Gomongosalata

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim