ÜYE GİRİŞİ
facebook
Lezzetli Etin Yeni Adresi… ‘Yonca’da Odun Ateşinde Gerçek Et Döner
Mihriban Cici tarafından yazıldı.    e-Posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 1
ZayıfEn iyi 

yonca görsel 2İlk restoranını Beylikdüzü’nde açan Yonca Et Döner, Türk mutfağının benzersiz lezzetlerinin başında gelen odun ateşinde pişen gerçek yaprak et dönerini, müşterilerine sağlık ve kalite standartlarında sunuyor…

İlk şubesini 2013 yılının Ocak ayında Beylikdüzü’nde açan ve bundan sonra zincir halinde büyümeyi hedefleyen Yonca Et Döner, kıyma eti kullanılmadan % 100 etten üretilen, odun ateşinde pişen gerçek yaprak et dönerini müşterilerine sunuyor. Biber turşusu, patates kızartması ve salatayla birlikte servis ettiği doyurucu menülerinin dışında pilav üstü döner, pide ve lavaş ekmeğine et döner çeşitleriyle lezzet severleri ağırlıyor. Kullanılan tüm malzemelerin özenle seçildiği Yonca Et Döner minik misafirleri de unutmuyor, çocuklara özel döner mönü alternatifi sunuyor.


Yonca Et Döner, menüsündeki iddialı tatlılarla da adından söz ettiriyor. Karadeniz’in meşhur % 100 inek sütünden yapılan fırın sütlacı üzerine fındık serpilerek servis ediliyor. Ayrıca bol fıstıklı ve bol cevizli kadayıfı ise tatlı severlerin favorileri arasında yer alıyor.
Toplam 300 kişilik oturma kapasiteli açık ve kapalı salonuyla müşterilerine en kaliteli ürünleri ulusal gıda standartlarına uygun bir şekilde sunan Yonca Et Döner, nezih bir ortamda tadına doyamayacağınız lezzetleri sizlerle buluşturuyor.

yonca görsel 1 yonca görsel 3

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim