ÜYE GİRİŞİ
facebook
360East Moda’da göz kamaştıran düğün seremonisi…
Mihriban Cici tarafından yazıldı.   
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfEn iyi 
Bar & Restaurant

360East360East Moda, muhteşem manzarası ve ev sahipliği ile çiftlere, hayallerin ötesinde bir düğün seremonisi yaşatıyor.


360Entertienment Group’un DoubleTree by Hilton Moda Oteli’nin terasında yer alan, tarihi yarımada ve adaların muhteşem deniz manzarasına hakim mekanı 360East Moda, çiçeği burnunda çiftlere yıldızların parıltısı altında eşsiz güzellikle bir yaz düğünü yaşatıyor. 360East Moda, yemek, eğlence, ambiyans ve manzarayı tek bir mekanda buluşturan ayrıcalıklı konumu ile evliliğe adım atılan bu çok özel günü, çiftlerin hatıralarından silemeyecekleri bir rüyaya dönüştürüyor.

 


Hem hayallerinizdeki gibi bir düğün gerçeğe dönüşsün, hem davetlileriniz keyif alsın, hem samimi hem de eğlenceli olsun diye düşlüyorsunuz. 360East Moda, yeni çiftler ve davetlileri için keyifli bir ortam yaratırken, bir düğün öyküsünü hayal sınırlarının ötesine taşıyor. Ev sahibi misafirperverliğindeki personeliyle davetlilerine kusursuz bir hizmet sunan 360East Moda, dünya yemeklerinden oluşan zengin mutfağı ve içki menüleriyle davetlilerine özgün lezzetler sunuyor. Tabi ki özel tadım ile düğün öncesinde bu lezzetleri ilk önce gelin ve damat tadıyor.

Şehrin içinde, şehirden uzak bir atmosferde...
360East Moda, tarihi yarımadaya karşı konumlanmış teras katında, Haydarpaşa’dan adalara kadar uzanan göz kamaştıran panoramik manzarası sayesinde davetlilerine yaz düğününün coşku dolu atmosferini yaşatıyor. Terasındaki havuzu ile suyun çekim gücünü düğünlere yansıtan 360East Moda’da hem havuz başı hem de kapalı mekan bulunuyor. İster havuz başında 250 kişilik kokteyl, isterseniz yarı kapalı restaurantta 230 kişi yemek ile davetlilerinizi ağırlayabiliyorsunuz. Bu arada siz geceye hazırlıklarınızda otel odanızın keyfini çıkartırken, misafirleriniz de kolay ulaşımın rahatlığı ile davetinize katılıyor.

360East Moda yapılacak iş listenizi kısaltıyor...
Düğün hazırlığında yapılacak işler bir türlü azalmıyor. 360East Moda ise sizin için sunduğu özel hizmetler ile düğününüzü sizinle beraber organize ediyor. Müzik, eğlence ve dekorasyon konusunda her türlü hizmet sunuluyor. Bazen düğün sahiplerine sadece yemeklere önceden karar vermek ve playlist’i seçmek kalıyor.

360East1 360East2

Yorumlar (0)Add Comment

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim