ÜYE GİRİŞİ
facebook
BAKMAYA DOYAMAYACAĞINIZ LEZZETLER PERA PALACE HOTEL’DE
Mihriban Cici tarafından yazıldı.    e-Posta
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 2
ZayıfEn iyi 

Pera Palace2Pera Palace Hotel, Jumeirah her ay yenilediği Şefin Tadım Menüsü’nde ocak ve şubat aylarında hem göze hem de midenize hitap edecek lezzetleri bir araya getiriyor. Dünyanın gözde mutfak akımı Nouvelle Cuisine tarzında hazırlanan 6 course’luk menüde sağlıklı, besleyici ve lezzetli yemekler sanat eserlerini andıran özel bir sunumla Sevilen şarapları eşliğinde servis ediliyor.

İstanbul’un incisi, en eski buluşma noktası Pera Palace Hotel, Jumeirah bu ay misafirlerini zengin tatlarla hazırlanmış, yerken kendinizi suçlu hissetmeyeceğiniz özel bir menü ile ağırlıyor. Executive Chef Arif Kemal Doğan’ın hazırladığı “Şefin Tadım Menüsü” görsel bir şölen de sunuyor. Yemeklere Sevilen şarapları eşlik ediyor. Bu menü, şarap eşleştirmeli olarak 250 TL, şarap tercih etmediğiniz takdirde 130 TL’ye sunuluyor.


Agatha Restoran’da ocak ve şubat aylarında tadılacak özel menüde; başlangıcı kavrulmuş karides, kumkuat ve yeşil salata ile hazırlanan “Avakado Carpaccio” yaparken yemeğinize Sauvignon Blanc eşlik edecek. Ardından bademli yoğurt köpüğü ile taçlandırılmış “Brokoli Çorbası”nın eşlikçisi Chardonnay… Ana yemeğe hazırlık olarak erik sosu ile servis edilen “Ağır ateşte pişirilmiş deve kuşu ile doldurulmuş pırasa” ile Kalecik Karası öneriliyor. Bu üç course’un sonrasında, ana yemeğin tadını daha fazla çıkartabilmeniz için, damağınızda hoş bir tat bırakacak “Greyfurt Sorbe” servis ediliyor.
Hepsi bir sanat eserini andıran Şefin Tadım Menüsünde ana yemek kök sebzeler ve damla sakızı ile pişirilen “Kağıtta Deniz Levreği”. Dileyen misafirler Chardonnay seçebilecekler. Tatlı olarak da, lor peyniri ve ceviz ile servis edilen “Üzüm Pekmezi ile servis edilen Ayva Tatlısı” ile kapanışı yapacaksınız.
Hem hafif, hem doyurucu, hem de lezzetli bu yemekler, Pera Palace Hotel, Jumeirah’nın ana restoranı Agatha’da Fransız, İtalyan ve Türk yemeklerinden oluşan a la carte menünün yanı sıra her ay sunulacak “Şefin Tadım Menüsü” lezzet düşkünlerinin damaklarında iz bırakacak.
Rezervasyon için 0212 377 40 00

Pera Palace1 PeraPalace3

Yorumlar (1)Add Comment
0
...
Yazar Piyasa Kurdu, Ocak 08, 2013
Pera palace gerçekten doğru seçim. Benim çok sevdiğim mekanlardan biri. anbiyansı da çok güzel..

Yorum yaz
daha küçük | daha büyük

security code
Lütfen görüntülenen karakterleri yazınız


busy
 
Üyelik Sözleşmesi | Gizlilik İlkesi | Hizmet ve Kullanım Koşulları | Reklam | İletişim